TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisans Programı Öğrencimiz ASPİLSAN Enerji tarafından düzenlenen “Kendi Enerjini Kendin Üret” Proje Yarışmasında finale kaldı.

Lisans, lisansüstü ve doktora öğrenimi gören üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmada; Üniversitemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. Ekin ASLAN’ın danışmanlığını yaptığı Yüksek Lisans Öğrencisi Bırayda ALPARSLAN’ın “NMC tabanlı Lityum İyon Pillerin Katot Aktif Maddesinin Grafen ile Desteklenerek Üretilmesi” başlıklı projesi, ASPİLSAN Enerji’nin 7. Pil Teknolojileri Çalıştayı kapsamında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı iş birliği ile düzenlenen “Kendi Enerjini Kendin Üret” proje yarışmasında finalist oldu. Final projeleri ASPİLSAN Enerji tarafından “7.Pil Teknolojileri Çalıştayı” sürecinde sergilendi. Başarılarının devamını dileriz.

01 Kasım 2022 Salı